Over mij

Mijn naam is Roselique Meijer. Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag. Na het behalen van mijn gymnasium-diploma aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag werd ik via de decentrale selectie toegelaten tot de opleiding Mondzorgkunde aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Ik verhuisde in 2013 naar de gezelligste studentenstad van Nederland! Het eerste jaar behaalde ik mijn Propedeuse, waarna ik in de drie daaropvolgende jaren heel veel ervaring opdeed op verschillende vlakken binnen mijn vakgebied; orthodontie, logopedie, angstbegeleiding en kindertandheelkunde. Daarnaast heb ik mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in Parodontologie; de leer van het tandvlees. In 2017 rondde ik de studie succesvol af en behaalde ik mijn diploma. Sindsdien draag ik de wettelijk beschermde titel ā€˜MondhygiĆ«nistā€™ elke dag met heel veel trots!Ā 

Ik ben een, leergierige, enthousiaste mondhygiĆ«nist met passie voor mijn vak! Ik ben goed in wat ik doe en doe dit elke dag met ontzettend veel plezier en inzet. Mijn visie is om elke patiĆ«nt met een fijn gevoel naar de mondhygiĆ«nist te laten gaan en samen met de patiĆ«nt te streven naar een optimale mondgezondheid! Ik luister naar de patiĆ«nt en werk rustig en secuur.Elke patiĆ«nt moet zich binnen mijn mondhygiĆ«nistenpraktijk op zā€™n gemak voelen en na een prettige ervaring met een gerust hart terugkeren!

In mijn vrije tijd ben ik veelal sportief bezig: je vindt mij vier tot vijf keer per week in de sportschool en in de winter sta ik graag op de skiā€™s of het snowboard! Daarnaast houd ik onwijs van het strand, van lekker eten en drinken, feestjes, winkelen en een hele hoop gezelligheid!