Behandeling

Een vrijgevestigde mondhygi├źnist is voor iedereen vrij toegankelijk; je hebt dus geen verwijzing van de tandarts nodig. Een tandarts elders? Geen probleem! Ik zorg ervoor dat alle tandartsen na elke behandeling binnen mijn mondhygi├źnistenpraktijk een rapportage van de behandeling ontvangen.

De behandelingen binnen mijn mondhygi├źnistenpraktijk zijn voor iedereen: van de allerkleinsten met het eerste tandje, de pubers vol in de beugels, volwassenen met of zonder ernstige tandvleesproblemen, implantaatdragers en senioren. Iedereen is welkom!

Bij een eerste bezoek aan de praktijk nemen we eerst samen je algemene gezondheid, je wensen en je klachten door. Aan de hand van de PPS bepaal ik de conditie van je tandvlees. Op basis daarvan stel ik een behandelplan (inclusief begroting) op en geef ik advies over de mondverzorging. Na een uitgebreide gebitsreiniging maken we een vervolgafspraak waarna je met een stralend schoon gebit de praktijk verlaat!

Tarieven

De prijs van de behandeling wordt vastgesteld aan de hand van tarieven welke jaarlijks door de Nederlandse Zorgautoriteit worden vastgesteld. 

Deze kunt u hier vinden :

Betalen

Alle behandeling dienen na afloop per pin betaald te worden in de praktijk. De factuur krijgt u uitgeprint mee, zodat u deze eventueel zelf bij de zorgverzekeraar kan indienen. Tandheelkundige zorg bij kinderen tot en met 17 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering.